Cautare

811 de rezultate pentru "muzeul zalau" (3.46 secunde)
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
Semn ca trecerea in proprietate privata nu a mers bine o dovedeste si aplicarea procedurii de lichidare voluntara in cazul Rocar Bucuresti, CM Bocsa, CUG Cluj-Napoca, Exfor Bucuresti, Energoreparatii Bucuresti, IAIFO Zalau.
un program MTCT Soleil-Boneh, de alimentare cu apa, in comunele Romanasi si Bocsa si un program Phare 2002 CES, in valoare de 5,2 milioane de euro, pentru o statie de epurare in Zalau.
Marfuri au mai fost achizitionate si de la SC ALTERNATIV SRL Slatina (peste 600 de milioane de lei vechi), SC MECANICA POIANA RUSCA SA Hunedoara (role de buldozer de peste 136 de milioane de lei vechi), SC GENISA IMPEX SRL Zalau, punct de lucru Timisoara, (anvelope de peste 138 de milioane de lei vechi).
SC Mar-Meridian SRL Zalau - punct de lucru Suplacu de Barcau - cutie de viteze Dacia si rotoare pentru electromotoare fara etichete cu elementele de identificare si caracterizare.
In aceeasi situatie se afla si cetatenii din Suceava, care vor plati 213 lei pe gigacalorie, din Vaslui cu 216 lei pe gigacalorie si Zalau cu 203 lei pe gigacalorie, potrivit Mediafax.
De acest tip de credite se vor folosi si noua centrale apartinand administratiei publice locale, respectiv cele din Bacau, Brad, Calafat, Giurgiu, Oradea, Pitesti, Timisoara, Vaslui si Zalau, se mai arata in comunicat.
sase tipuri de tuica (tuica de Zetea, Valea Milcovului, Buzau, Arges, Zalau si Ardeleneasca de Bistrita), cinci de horinca (horinca de Maramures, Camarzana, Seini, Chioar si de Lapus) si alte cinci de vinars (Tarnave, Vaslui, Murfatlar, Vrancea si Segarcea).
Acestea se vor desfasura la Timisoara, Constanta, Zalau si Bacau“, a declarat Radu Mirea, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii (OTIMMC).
Compania anunta ca pe Sucursala Regionala CF Cluj sunt afectate sectia Sarmasag - Zalau, intre statiile Sarmasag - Borla pod inundat) si Salva - Sighetul Marmatiei.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
In prezent, prin intermediul subunitatilor postale pot fi achitate impozite si/sau alte categorii de taxe in alte peste 60 de localitati, printre care se numara orasele Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Zalau, Cluj Napoca, Constanta, Galati si Tulcea.
Oficialii Michelin Romania sustin insa ca "pe moment, nu s-a luat in discutie majorarea preturilor". Producatorul de anvelope, care detine trei fabrici in Romania-doua la Zalau si una la Floresti, comercializeaza exclusiv prin distribuitori.
Jiu, Baia Mare, Focsani, Vatra Dornei, Zalau, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, DEJ, Alexandria, Beius cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.
Angela BOKOR - Zalau mobil: 0741-246 220 email: [email protected] Resp. Financiar: ec. Elena AVRAM - Cluj tel:
Finalizarea lucrarilor la autostrada Transilvania (Bors-Oradea-Zalau-Cluj-Tg. Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Craiova se afla pe ultimul loc in clasament, cu 2 puncte, iar sambata va juca impotriva echipei HC Zalau, ocupanta locului doi.
CVM Tomis Constanta - VCM LPS Piatra Neamt, CSM Bucuresti - CSU Galati, Unirea Dej - Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti - Stiinta Baia Mare si Remat Zalau - Steaua Bucuresti.
In varsta de 28 de ani, Ungurusan a mai evoluat la MTK Budapesta si Armatura Zalau, iar in ultimii sase ani si jumatate, doar la "U"
In al doilea joc din aceasta saptamana, oltenii vor primi vizita campioanei si totodata liderul campionatului, Remat Zalau. Tot astazi, echipa feminina de volei SCM-U Craiova va juca pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti.
google-analytics.com